Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δεν είναι ενεργός στα social media, δεν προβάλλει κάποιο εξεζητημένο lifestyle, δεν διαφημίζει ρούχα, ούτε υποδήματα ή οτιδήποτε άλλο, όπως κάποιοι συνάδελφοί του. Απεχθάνεται τις κοσμικές συγκεντρώσεις και έχει ζητήσει από τους μάνατζέρ του να μην διαρρέει το παραμικρό σχετικά με την οικογένειά του και τις δωρεές που κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει απόμακρο και εσωστρεφή, ωστόσο, πρόσφατα, ένας αμερικανός θαυμαστής δημοσιοποίησε μία επιστολή που δείχνει πόσο φιλικός και δοτικός είναι ο Sebastian Vettel.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πλαίσιο του περσινού Grand Prix του Austin, στο Τέξας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε την επιστολή:

«Μένω στο Austin, δίπλα σε ένα ξενοδοχείο και πέρυσι είδα μια Ferrari GTC4Lusso να παρκάρει έξω από αυτό και να βγαίνουν τρεις άντρες. Την επόμενη ημέρα είδα το ίδιο αυτοκίνητο με τον Vettel και δύο φίλους του. Πήρα το θάρρος να ζητήσω ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.

Σταμάτησε, ήρθε δίπλα μου, συζήτησε μαζί μου με γνησιότητα και παρουσιάστηκε λες και δεν ήξερα ποιος ήταν. Με ρώτησε αν θα πάω στον αγώνα της Κυριακής και του απάντησα ότι δεν έχω εισιτήρια για το Grand Prix. Του είπα όμως ότι θα τον παρακολουθήσω και ελπίζω να έχει έναν καλό αγώνα.

Την εβδομάδα του GP συνέχισα να τον βλέπω και να τον χαιρετάω. Κάποια στιγμή ένιωσα άσχημα γιατί θεώρησα ότι τον ενοχλούσα. Την παραμονή των ελεύθερων δοκιμών, επιστρέφοντας στο σπίτι, είδα μία τσάντα της Ferrari στην πόρτα. Την άνοιξα και μέσα είχε δύο εισιτήρια για τον αγώνα με το όνομά μου.

Ένας τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που με είχε συναντήσει μία φορά, θυμήθηκε πως με έλεγαν, σπατάλησε χρόνο και μου έφερε δύο εισιτήρια με ιδιόχειρη σημείωση. Ήταν μια πράξη ευγενείας που δεν θα ξεχάσω ποτέ», αναφέρει στην επιστολή του ο τυχερός αμερικανός.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης