Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σε απόλυτα ρομαντική διάθεση πρέπει να βρίσκονται οι τεχνικοί στην Ferrari καθώς αποφάσισαν να αποκαλύψουν το νέο μονοθέσιο στις 14 Φεβρουαρίου. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο το οποίο αποδεικνύει την αεροδυναμική σιλουέτα του αγωνιστικού και την ημερομηνία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγωνιστικό τμήμα του Maranello αναφέρεται στο μονοθέσιό του 2023 με τον αριθμό 675, καθώς η επίσημη ονομασία θα αποκαλυφθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Έχετε υπόψη σας, το περσινό μονοθέσιο της Scuderia Ferrari ονομάστηκε F1-75. Το teaser σκίτσο δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο εκτός από την αεροδυναμική σιλουέτα του μονοθεσίου της F1 με καλλιτεχνικό τρόπο. Το κόκκινο φόντο είναι χαρακτηριστικό της λαμπρής ιστορίας της μάρκας και ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει η F1 της επόμενης χρονιάς.

Μετά το στατικό ντεμπούτο του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το μονοθέσιο της F1 θα κατευθυνθεί στις χειμερινές δοκιμές στο Μπαχρέιν, προγραμματισμένες για τις 23-25 Φεβρουαρίου. Εκεί, η Scuderia Ferrari θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο πριν διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της σεζόν, το Grand Prix του Μπαχρέιν, στις 3-5 Μαρτίου.

Η σύνθεση οδηγών της Ferrari θα παραμείνει η ίδια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με επικεφαλής τον Μονεγάσκο Charles Leclerc που τερμάτισε δεύτερος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Οδηγών F1 φέτος και τον Ισπανό Carlos Sainz Jr. που καταλαμβάνει την άλλη θέση. Και οι δύο οδηγοί έχουν συμβόλαια μέχρι το τέλος του 2024. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως το 2022 η Scuderia Ferrari ήρθε δεύτερη στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών F1 πίσω από τη Red Bull Racing και μπροστά από τη Mercedes-AMG.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης