Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκινά την Κυριακή 15 Μαρτίου από την Αυστραλία. Εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο περιμένουν με αγωνία τον πρώτο αγώνα για να πάρουν μία πρώτη γεύση από την δυναμική των ομάδων αλλά και το τι θα δούνε φέτος.

Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα καθώς οι φίλοι της F1 είναι πάρα πολλοί και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από δύο τηλεοπτικά κανάλια. Το πρώτο είναι ο Alpha ο οποίος θα μεταδώσει τον αγώνα στις 15:00 ενώ στις 14:00 θα ξεκινήσει η εκπομπή καθιερωμένη με στοιχεία και παραλειπόμενα. Στην μετάδοση θα βρίσκεται ο Πάνος Σειτανίδης καθώς ο Τάκης Πουρναράκης δεν θα βρίσκεται στο μικρόφωνο μετά από 13 χρόνια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση.

Που θα δείτε τον αγώνα Live
Ζωντανά θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι το πρώτο γκραν πρι, μόνο από τον ΟΤΕ ΤV  (Sport 5) και συγκεκριμένα στις 7:00 π.μ. σε περιγραφή των, Γιάννη – Μάριου Παπαδόπουλου και Κώστα Ψάρρα. Ωστόσο, από τις 5:30 το πρωί θα υπάρχει σχετική εκπομπή με ρεπορτάζ, στοιχεία και παραλειπόμενα την οποία θα διευθύνει ο Αντρέα Παλομπαρίνη. Η ζωντανή σύνδεση με την πίστα θα γίνει στις 6:45 π.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Διαβάστε επίσης: Formula 1: Σαρωτικός ο Hamilton κατέκτησε την 1η Pole Position της χρονιάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης