Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Υπόθεση της Red Bull και του Max Verstappen αποδείχτηκε η νίκη στην πίστα Interlagos της Βραζιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός πιλότος κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να πετύχει την 8η νίκη στην καριέρα του στη Formula 1 έχοντας κερδίσει κατά κράτος όσους πιλότους προσπάθησαν να τον… απειλήσουν.

Άπιαστος ήταν ο Max Verstappen με τη Red Bull στη Βραζιλία

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τράκαραν μεταξύ τους τα δύο Ferrari

Παράλληλα ο Verstappen βρέθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα και από το… δώρο της Vettel και Leclerc συγκρούστηκαν μεταξύ τους…Ferrari που είδε τους δύο πιλότους της να συγκρούονται  μόλις πέντε γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα και ενώ βρισκόντουσαν στις θέσεις 3-4.

Μία επαφή που θα συζητηθεί και είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει πολύ… μουρμούρα στα paddocks της Scuderia.

Το πρώτο βάθρο στην καριέρα του κατέκτησε ο Gasly με Toro Rosso

 

Τεράστια… 2η θέση για τον Gasly

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο… Gasly με Toro Rosso και αυτό διότι μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας έγιναν Μεγάλος μαχητής αποδείχτηκε ο Gasly που κέρδισε στο… μέτρο τον Hamilton…πάρα πολλά.

Ο Γάλλος πιλότος το πάλεψε μέχρι το τελευταίο μέτρο οπότε και κατάφερε να διατηρήσει την θέση αυτή και να μην πάει στα χέρια του Hamilton που ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση.

Το ρόλο της έπαιξε και η επαφή του Albon με τον Hamilton δύο γύρος πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, την ώρα που βρισκόταν δεύτερος και έδωσε την ευκαιρία στον πιλότο της Toro Rosso να πανηγυρίσει έξαλα. 

H στιγμή που τα δύο μονοθέσια της Ferrari ακουμπούν μεταξύ τους και λίγο αργότερα εγκαταλείπουν...

Η δεκάδα

Πιο πίσω ακολούθησαν οι: Sainz (McLaren), Raikkonen (Alfa Romeo), Giovinazzi (Alfa Romeo), Ricciardo (Renault), Norris McLaren), Perez (Racing Point) και Kvyat (Toro Rosso). Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε και τις αποφάσεις των αγωνοδικών (ακόμα και στην περίπτωση Hamilton – Albon) για να μάθουμε αν η τελική δεκάδα είναι αυτή που… τερμάτισε.

Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

 

Τα τελικά αποτελέσματα από το γκραν πρι της Βραζιλίας

Ίσως η μόνη περίπτωση που... απειλήθηκε σοβαρά ο Verstappen όταν στα πιτς παραλίγο να συγκρουστεί με τον Kubica

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τέτοιο γκραν πρι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης