Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Grand Prix της Σινγκαπούρης, με τους οδηγούς των ομάδων να μην πιστεύουν αυτά που βλέπουν κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου. 

Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, μια τεράστια σαύρα εισέβαλε στο circuit και άρχισε να το διασχίζει κατά μήκος. Ο πρώτος που είδε το ερπετό ήταν ο Max Verstappen, φωνάζοντας μέσω της ενδοεπικοινωνίας: «Μια γιγαντιαία σαύρα στην πίστα. Δεν αστειεύομαι», με τον μηχανικό του να απαντά: «Ήρθες πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γκοτζίλα, φίλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο και πιο σημαντικό περιστατικό σημειώθηκε την ώρα του αγώνα και πιο συγκεκριμένα κατά την επανεκκίνηση μετά την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας. Ένα μέλος της οργάνωσης μπήκε στην πίστα για να απομακρύνει κάποιο αντικείμενο, τη στιγμή που πλησίαζαν τα μονοθέσια. Ευτυχώς, ο άνδρας πρόλαβε και απομακρύνθηκε, με τον Rosberg να περνά δίπλα του.

Η FIA ξεκίνησε έρευνα, ζητώντας εξηγήσεις από τους διοργανωτές. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η κίνηση του κριτή ήταν πολύ επικίνδυνη και πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί το ενδεχόμενο να συμβεί ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης