Στην πίστα της Ουγγαρίας, ο Max Verstappen κατέκτησε την πρώτη pole position της καριέρας του. Θέλησε να τη συνδυάσει με μία νίκη, αλλά ο Lewis Hamilton του έδειξε πως κανείς δεν πρέπει να υποτιμά έναν πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο τους έτρεχαν σε εντελώς διαφορετικό ρυθμό, με τη Mercedes να κάνει κίνηση ματ όσον αφορά στη στρατηγική και να δίνει τη δυνατότητα τον Βρετανό να προσπεράσει τον αυθάδη Ολλανδό στους τελευταίους γύρους.

Η Ferrari ήταν για μία ακόμη φορά απογοητευτική και αν ο Bottas δεν έμπαινε στα pits για αλλαγή πτέρυγας, ούτε στο βάθρο δεν θα ανέβαινε. Τελικά, ο Vettel τερμάτισε τρίτος αλλά με τεράστια διαφορά από τους δύο πρώτους και ο Lelcerc τέταρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιρετικά καλά τα πήγε ο Carlos Sainz, φέρνοντας τη McLaren στην πέμπτη θέση. Πίσω του βρέθηκε η Red Bull του Gasly, ακολούθησαν η Alfa Romeo του Kimi Raikkonen και η Mercedes του Bottas. Τη βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν η McLaren του Lando Norris και η Toro Rosso του Albon.

Οδηγοί και μηχανικοί απολαμβάνουν από σήμερα τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το επόμενο Grand Prix έχει προγραμματιστεί για το Spa του Βελγίου, στις 30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης