Στον πρόσφατο αγώνα της Ουγγαρίας, οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen είχαν μία έντονη μάχη, η οποία συνεχίστηκε και εκτός πίστας.

Οι δύο οδηγοί μάχονταν για την 11η θέση, όταν λίγους γύρους πριν από το πέσιμο της καρό σημαίας τα μονοθέσια ακούμπησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο Hulkenberg να εγκαταλείψει και ο Magnussen να λάβει ποινή πέντε δευτερολέπτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του GP και ενώ ο Δανός οδηγός της Haas μιλούσε στα τηλεοπτικά δίκτυα στη μικτή ζώνη, τον πλησίασε ο συνάδελφος και αφού του έδωσε ειρωνικά το χέρι, τον χαρακτήρισε «τον πιο αντιαθλητικό οδηγό της ημέρας». Η απάντηση του Kevin ήταν άμεση, λέγοντας: «Ρούφα τα α@*@*@ μου, γλυκέ μου»!

Η κόντρα μεταξύ τους δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Hulkenberg, εκνευρισμένος, πήγε κατευθείαν στον αγωνιστικό διευθυντή της FΙΑ, Charlie Whiting, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη συμπεριφορά του Δανού.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner, ο οποίος ανέφερε ότι ο Hulkenberg είναι ανώριμος και νταής! «Ο Nico κατέστρεψε τον αγώνα του Romain Grosjean, αλλά την ποινή την πήραμε εμείς, αργότερα με τον Kevin, ο οποίος προσπαθούσε να αμυνθεί. Μετά πήγε στους αγωνοδίκες, ζητώντας να τιμωρήσουν τον οδηγό μας. Αυτό είναι ανώριμο. Ποιος κάνει κάτι τέτοιο; Είναι ένας νταής που τη γλυτώνει συνέχεια. Ίσως ήρθε η ώρα να του απαντήσει κάποιος» ήταν ορισμένα από τα λόγια του 52χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης