Σε αντίθεση με τη Μαλαισία, η οποία φιλοξενεί αυτό το Σαββατοκύριακο τον τελευταίο της αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, η Κίνα θα συνεχίσει για άλλα τρία χρόνια στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι εκπρόσωποι του Shanghai International Circuit συμφώνησαν σε όλα με τη Liberty Media, την εταιρεία που διαχειρίζεται εμπορικά την F1 και θα φιλοξενούν GP τουλάχιστον μέχρι το 2020.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής της Formula 1, Chase Carey, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με τη συμφωνία και το γεγονός ότι το σπορ φιλοξενείται σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, αυτή της Ασίας.

«Είμαστε χαρούμενοι που το Grand Prix της Κίνας θα συνεχίζει στην F1 για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια. Αυτή η σπουδαία χώρα έχει ήδη δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον στο δικό μας άθλημα και πιστεύουμε ότι η επέκταση της συνεργασίας μας θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη. Θέλουμε να κάνουμε το GP πιο εντυπωσιακό και να φέρουμε τους Κινέζους φιλάθλους πιο κοντά στο σπορ. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή της Σαγκάης για τη στήριξη που μας παρείχε και συνεχίζει να παρέχει στο Grand Prix, κάτι το οποίο αποτέλεσε κομβικό στοιχείο για την επιτυχία του αγώνα» τόνισε ο Carey.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σαγκάη φιλοξενεί αγώνα της F1 από το 2004 και το GP αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς στη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης