Στην ηγεσία της Mercedes AMG Petronas τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα παραμείνουν οι Toto Wolff και Niki Lauda, καθώς ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο αυστριακοί βρίσκονται στη γερμανική ομάδα από το 2013 και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση των τριών παγκόσμιων τίτλων σε οδηγούς και κατασκευαστές την τελευταία τριετία. Ο Wolff συνεχίζει ως επικεφαλής και εκτελεστικός διευθυντής, κατέχοντας παράλληλα το 30% των μετοχών της Mercedes Grand Prix Limited, ενώ ο Lauda ο οποίος έχει μερίδιο 10% διατηρεί τον ρόλο του μη εκτελεστικού αντιπροέδρου. Το επόμενο 60% ανήκει στην Daimler AG.

O ισχυρός άνδρας του γερμανικού ομίλου, Dieter Zetsche, δήλωσε ευτυχής από την επέκταση των συμβολαίων των δύο αντρών, εγκωμιάζοντας τους Wolff και Lauda για τη δουλειά που έχουν κάνει και τη σπουδαία συμβολή τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Wolff είπε: «Η νίκη δεν οφείλεται ποτέ σε ένα ή δύο άτομα, αλλά στη σωστή ομάδα ανθρώπων που συνεργάζεται για το κοινό καλό. Κάθε μέρα που περνάω την πόρτα του εργοστασίου έχω το προνόμιο να εκπροσωπώ αυτό το γκρουπ».

Ο Lauda με τη σειρά του ευχαρίστησε τους πάντες για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και ειδικά τα μέλη του Δ.Σ. της Daimler, προσθέτοντας πως τα τελευταία χρόνια ήταν από τα καλύτερα στην καριέρα του στην F1.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης