Θύμα εκβιασμού από μία γυναίκα η οποία έχει ως στόχο να του αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό, ισχυρίζεται πως έχει πέσει ο Kimi Raikkonen.

Ο Φιλανδός οδηγός της Ferrari και πιο συγκεκριμένα οι νομικοί του εκπρόσωποι κατέθεσαν καταγγελία στις αρμόδιες αρχές του Μόντρεαλ, καθώς όπως υποστηρίζουν, μία κοπέλα απειλεί τον Raikkonen ότι αν δεν της δώσει τα χρήματα που ζητά, θα αποκαλύψει μέσω των social media πως την έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν το 2016, μετά το Grand Prix του Καναδά. Η γυναίκα εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ένα μπαρ, το οποίο όπως λέει η ίδια, επισκέφθηκε ο Kimi με έναν φίλο του. Οι δύο άντρες μέθυσαν και άρχισαν να την πειράζουν. Κάποια στιγμή ο Φιλανδός της άγγιξε το στήθος και ο άλλος άντρας επιχείρησε να βάλει το χέρι του στο εμπρός μέρος του εσωρούχου της.

Όταν η κοπέλα ρωτήθηκε γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν ενημέρωσε τον προϊστάμενο και γιατί δεν κατήγγειλε τους δύο άντρες έστω και λίγο αργότερα, είπε πως ήθελε να προστατεύσει τον διάσημο οδηγό της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δικηγόροι του Raikkonen την κατήγγειλαν για εκβιασμό, λέγοντας πως έχουν στα χέρια τους μία επιστολή της γυναίκας, η οποία εστάλη στις 23 Μάιου του 2018 και ζητά ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης