Έντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ Mercedes AMG Petronas και McLaren-Honda, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο λόγος είναι ένας μηχανικός. Στην προσπάθεια της να κάνει την ομάδα πιο ανταγωνιστική, η McLaren συμφώνησε με τον Loic Serra να αναλάβει τη θέση του επικεφαλής απόδοσης του μονοθεσίου, την ίδια δηλαδή που κατείχε στη Mercedes. Μάλιστα, οι δύο πλευρές υπέγραψαν δεσμευτική σύμβαση για να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό και να αναλάβει δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γερμανοί δεν θέλουν να χαλάσουν τον κορμό της ομάδας και τον έπεισαν να παραμείνει μαζί τους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής Toto Wolff. Οι Βρετανοί ισχυρίζονται ότι η συμφωνία με τον Loic Serra είναι απολύτως νόμιμη και η Mercedes κινήθηκε εκτός νομικών ορίων.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της McLaren, το θέμα έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν θα υπάρξει κανένα σχόλιο. Βέβαια, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά στις τάξεις της F1 και συνήθως λύνονται μεταξύ των αφεντικών των ομάδων πίσω από κλειστές πόρτες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης