Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένας τυχερός και προφανώς πάμπλουτος συλλέκτης θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει στη συλλογή του ένα μοναδικό μονοθέσιο της Scuderia Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την επετειακή SF1000, το μονοθέσιο που σχεδιάστηκε για τον 1.000ό αγώνα της ιταλικής ομάδας στη Formula 1. Με αυτό αγωνίστηκαν στο φετινό Grand Prix της Τοσκάνης οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To μονοθέσιο είναι βαμμένο σε μια απόχρωση του μπορντό, την ίδια ακριβώς που είχαν οι τρεις Ferrari 125 που συμμετείχαν στο GP του Μονακό το 1950, στον πρώτο αγώνα της ιστορίας της.

Φέρει πάνω την υπογραφή των δύο οδηγών της ομάδας και διαθέτει όλα τα αυθεντικά εξαρτήματα της αγωνιστικής ομάδας. Δεν είναι αυτό που έτρεξαν οι Vettel και Leclerc, αλλά το πιστό αντίγραφο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως όχημα επίδειξης στην πίστα του Mugello για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Η συλλεκτική SF1000 έχει βγει σε δημοπρασία διαδικτυακά από τον φημισμένο οίκο RM Sotheby’s. Οι προσφορές ξεκίνησαν στις 7 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την επόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Όσο για την τιμή πώλησης, είναι βέβαιο πως θα φθάσει σε πολύ υψηλά νούμερα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης