Ο Valteri Bottas μετέβη στα κεντρικά γραφεία της Mercedes AMG Petronas και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, παρουσία του επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας, Toto Wolff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος Φιλανδός θα αποτελέσει τον team-mate του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Lewis Hamilton και θα αγωνιστεί με το No77. Αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Wolff και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία ώστε να είναι πανέτοιμος στις πρώτες δοκιμές, στην πίστα της Βαρκελώνης.

Εμφανώς χαρούμενος, ο Bottas έκανε λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, δηλώνοντας έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση. «Ζω πραγματικά μεγάλες στιγμές. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο που με υποδέχθηκαν όλοι. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, αλλά είμαι έτοιμος. Θα δώσω το 100% και προετοιμάζονται ήδη σκληρά. Έχω μεγάλους στόχους και θέλω από τον πρώτο αγώνα να αποδείξω στην ομάδα τις δυνατότητές μου».    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Wolff εξήρε τον χαρακτήρα και τις ικανότητες του νέου οδηγού. «Ο Bottas ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Είναι σοβαρός, προσγειωμένος και προσηλωμένος στον στόχο του. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες και θα δώσει μάχες για νίκες. Ήταν καιρός να ανέβει επίπεδο και να παλέψει για τον τίτλο. Τις επόμενες εβδομάδες θα δουλέψουμε σκληρά για να μπει στη νοοτροπία της ομάδας και να συνηθίσει το μονοθέσιο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε στον Lewis και τον Valteri το σωστό μονοθέσιο για να κάνουν αυτό που πρέπει. Η πρόκληση για όλους είναι μεγάλη».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης