Το μονοθέσιο με το οποίο ο σπουδαίος Γερμανός οδηγός κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2001, έβγαλε σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη, ο φημισμένος οίκος RM Sotheby’s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή πώλησης του σπάνιου μονοθεσίου ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις των ειδικών, με τους πάμπλουτους συλλέκτες να προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να το αποκτήσουν. Τελικά, ένας από αυτούς το έκανε δικό του έναντι του ποσού των 7.504.000 δολαρίων.

Με το συγκεκριμένο μονοθέσιο ο Michael Schumacher αγωνίστηκε σε τρία Grand Prix τη συγκεκριμένη σεζόν, σημειώνοντας δύο νίκες. Έχει αριθμό πλαισίου 211, τροφοδοτείται από τον εργοστασιακό V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα και διαθέτει όλα τα αυθεντικά εξαρτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μονοθέσιο είναι σε άριστη κατάσταση και ο τυχερός ιδιοκτήτης θα έχει στη διάθεσή του μία ομάδα μηχανικών και δοκιμαστών που θα το φροντίζουν τακτικά. Παράλληλα, μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Corse Clienti και να μεταφέρει την F2001 στις πίστες όπου γίνονται κάθε χρόνο οι αντίστοιχες εκδηλώσεις για τους πελάτες της μάρκας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης