Συνήθως κυριαρχεί απόλυτα τόσο στις κατατακτήριες όσο και στους αγώνες. Στο Μονακό ωστόσο, όλα πήγαν στραβά για τους πρωταθλητές της Formula 1, με αποτέλεσμα να χάσουν την πρωτοπορία τόσο στη βαθμολογία των οδηγών όσο και των κατασκευαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρυθμό στο Grand Prix του Μονακό και περιορίστηκε στην έβδομη θέση. Από την άλλη, ο Valtteri Bottas αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω ενός θέματος που προέκυψε με το μπουλόνι του εμπρός δεξί τροχού.

Όλα τους πήγαν στραβά στο ΜονακόΚατά τη διάρκεια του pit stop οι μηχανικοί αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με τον τροχό, επιχείρησαν να τον βγάλουν αλλά το μπουλόνι είχε κολλήσει. Όπως ενημέρωσε η Mercedes δεν κατάφεραν να το βγάλουν ούτε στο γκαράζ και πρέπει να πάνε στο εργοστάσιο του Brackley για να δουν τι έχει συμβεί.

Μάλιστα, σε μια επίδειξη του ευ αγωνίζεσθαι, οι μηχανικοί της Ferrari πήραν τον εξοπλισμό τους και πήγαν στο γκαράζ της γερμανικής ομάδας για να τους βοηθήσουν. Ούτε αυτοί όμως μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο με το περιστατικό στον εμπρός δεξί τροχό

 

«Δεν έχουμε συναντήσει κάτι τέτοιο ποτέ ξανά. Από το μπουλόνι δεν έχει μείνει τίποτα. Είναι τελείως λείο. Οι άνθρωποι της Ferrari ήρθαν να μας βοηθήσουν, φέρνοντας ειδικό εξοπλισμό, αλλά ακόμη και αυτοί δεν μπόρεσαν να βγάλουν τον τροχό από το μονοθέσιο», δήλωσε ο Toto Wolff, επικεφαλής της Mercedes.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Verstappen έκανε βόλτα στο Μονακό

Η έκπληξη έγινε: Ο Charles Leclerc κέρδισε την Pole Position και ξεκινάει πρώτος στο Μονακό

Οι οδηγοί της Ferrari μάς ξεναγούν στο Μονακό

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης