Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύουν κατά καιρούς τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα Μέσα, διαθέτει το τρίτο καλύτερο συμβόλαιο στη Formula 1, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα αυτά αφορούν μόνο τον μισθό από την ομάδα και όχι τους χορηγούς. Από διαφημιστικούς σκοπούς λαμβάνει αρκετά ακόμα εκατομμύρια.

Αναφερόμαστε στον Max Verstappen, τον Ολλανδό οδηγό της Red Bull Racing. O 23χρονος είναι εκατομμυριούχος και δηλώνει ως μόνιμο τόπο κατοικίας το Μονακό, για φορολογικούς και μόνον σκοπούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, ο Verstappen αγόρασε από τον ιδιοκτήτη της Virgin Group, Richard Branson, το εντυπωσιακό ιδιωτικό αεροσκάφος Dassault Falcon 900 EX.

Όπως αναφέρει το ολλανδικό «Mic High Club», πρόκειται για ένα πολυτελές jet, το οποίο είναι καθαρά προσωπική αγορά του νεαρού οδηγού, χωρίς να εμπλέκεται η Red Βull. Με αυτό θα μετακινείται από εδώ και στο εξής από χώρα σε χώρα προκειμένου να συμμετάσχει στα Grand Prix.

Επίσης θα μπορεί να το ενοικιάζει όταν δεν το χρειάζεται ο ίδιος, όπως κάνουν οι περισσότεροι κάτοχοι ιδιωτικών αεροσκαφών.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης