Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκινά την Κυριακή 20 Μαρτίου από την Αυστραλία. Η αγωνία έχει χτυπήσει… κόκκινο και είναι λογικό, καθώς όλοι περιμένουν να δουν τα νέα μονοθέσια, τους Δημοσιογράφοι, οδηγοί αγώνων και ειδικοί θα παρελάσουν από την εκπομπή της Formula 1 στην ΕΡΤ…πιλότους και φυσικά τη δυναμική τους σε ρυθμούς αγώνα.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από δύο τηλεοπτικά κανάλια και μάλιστα σε HD ανάλυση. Ο OTE TV συνεχίζει κανονικά με τους Ψάρα και Παπαδόπουλο, ενώ μόλις πριν από δύο ημέρες η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα επόμενα τρία χρόνια, οπότε και θα είναι το κανάλι που θα μεταδίδει ελεύθερα τα γκραν πρι.

Κεντρικός παρουσιαστής των αγώνων στην ΕΡΤ θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Κορόβηλας, με μεγάλη εμπειρία μεταδόσεων όσον αφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τον Νίκο Κορόβηλα θα πλαισιώνουν σε κάθε αγώνα κι άλλοι δημοσιογράφοι, οδηγοί αγώνων και γνώστες της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 O δημοσιογράφος Νίκος Κορόβηλας έχει μεταδώσει εκατοντάδες αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού...
Η Formula 1 ξεκίνησε σήμερα στην Αυστραλία με τις ελεύθερες δοκιμές στις οποίες ο Hamilton με Mercedes ήταν ο πιο γρήγορος και στα δύο σκέλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης