Την Κυριακή 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Βαρκελώνης ο πέμπτος αγώνας του εικονικού πρωταθλήματος της Formula 1, με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων από τον χώρο του αθλητισμού.

Στο Virtual Grand Prix της Ισπανίας θα συμμετάσχουν οι γνωστοί επαγγελματίες οδηγοί Charles Leclerc (Ferrari), Alex Albon (Red Bull), Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo), Lando Norris (McLaren), George Russell και Nicholas Latifi της Williams.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα τους θα βρίσκονται οι σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Sergio Aguero, Thibaut Courtois και Arthur Melo.

Ο Αργεντινός επιθετικός θα τρέξει με τη Red Bull στο πλευρό του Albon, ο Βέλγος τερματοφύλακας θα οδηγήσει την Alfa Romeo έχοντας ως teammate τον Antonio Giovinazzi και ο Βραζιλιάνος μέσος το μονοθέσιο της Haas, αποτελώντας τον teammate του Pietro Fittipaldi.

Ο αγώνας στο Circuit de Barcelona-Catalunya θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 17:00 ώρα UTC. To Virtual Grand Prix θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της F1 στο YouTube και τη σελίδα της στο Facebook. Επίσης οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μπορούν να το παρακολουθήσουν live από την COSMOTE TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι τα μονοθέσια έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και διαμορφώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να ενθαρρύνουν τους ανταγωνιστικούς και διασκεδαστικούς αγώνες. Αυτό περιλαμβάνει την ισότιμη απόδοση κάθε μονοθεσίου με σταθερές ρυθμίσεις, περιορισμούς στις ζημιές λόγω επαφών και καλύτερο έλεγχο της πρόσφυσης.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης