Πήγαινε με 300 χλμ./ώρα και κρατούσε τον καθρέφτη!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 11:09
Πήγαινε με 300 χλμ./ώρα και κρατούσε τον καθρέφτη!

Ταλαντούχος, γρήγορος, επίμονος, θρασύς αγωνιστικά, ευγενής. Ο Charles Leclerc είναι ο οδηγός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις την εφετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο πρόσφατο GP της Ιαπωνίας, ο Μονεγάσκος συγκρούστηκε με τον Verstappen στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να υποστεί ζημιές. Ο νεαρός οδηγός της Ferrari συνέχισε να τρέχει κανονικά, παρότι είχε σπάσει κομμάτι της εμπρός αεροτομής και ο καθρέπτης ήταν έτοιμος να ξεκολλήσει.

Μάλιστα, πλησιάζοντας στη διάσημη στροφή 130R με τέρμα το γκάζι, ο Leclerc τέντωσε το ένα χέρι και κράτησε τον καθρέπτη για να μη φύγει από τη θέση του. Η SF90 κινούνταν εκείνη τη στιγμή με 300 χλμ./ώρα, με τον απίστευτο Charlec να κρατά το τιμόνι μόνο με το αριστερό χέρι και να στρίβει κανονικά.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αγώνα τού επεβλήθη ποινή 15 δευτερόλεπτων για τη σύγκρουση με τον Verstappen και η Ferrari τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 ευρώ, επειδή δεν τον φώναξε αμέσως στα pits για αλλαγή της σπασμένης αεροτομής. 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 11:09