Παρουσιάστηκε η νέα ομάδα της Ferrari

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, 08:52
Παρουσιάστηκε η νέα ομάδα της Ferrari

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Maranello, η Scuderia Ferrari παρουσίασε τα μέλη της ομάδας του 2021. Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη παρουσία του Carlos Sainz δίπλα στον teammate του Charles Leclerc και τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, Mattia Binotto.

10 Μαρτίου η πρεμιέρα του μονοθεσίου.Η παρουσίαση έγινε διαδικτυακά με περίπου 300 φίλους της ιταλικής ομάδας να συμμετέχουν ενεργά στο event, μέσω μιας τεράστιας οθόνης που είχε στηθεί στη σκηνή, πίσω από τους δύο οδηγούς και τον ισχυρό άνδρα της Ferrari F1.

Το νέο μονοθέσιο με ονομασία SF21 θα αποκαλυφθεί στις 10 Μαρτίου, λίγο πριν την έναρξη των δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ευδιάθετοι και με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, οι Leclerc και Sainz έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες και συνομιλούσαν με τους συμμετέχοντες. Αντίθετα, o Binotto ήταν πιο συγκρατημένος, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερη σεζόν, στην οποία πρέπει να δείξουν αντίδραση μετά την απογοητευτική εμφάνιση του 2020.

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα πέρυσι, ξέρουμε ότι φέτος πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Γνωρίζαμε που αντιμετώπιζε προβλήματα το μονοθέσιο και τα βελτιώσαμε όπου μας επέτρεπαν οι κανονισμοί. Έχουμε νέο κινητήρα, νέο πακέτο αεροδυναμικής και αναβαθμισμένο πίσω τμήμα. Ανυπομονούμε να μπούμε στην πίστα και να δούμε τι δουλειά που έχουμε κάνει» δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia Ferrari.

 

Δείτε στιγμές από τη φωτογράφιση των δύο οδηγών:

 

Νέες αλλαγές στη Scuderia Ferrari

H Ferrari στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων αντοχής

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, 09:02