Με την έκφραση «νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ», ο Fernando Alonso ανακοίνωσε ότι επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη McLaren, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η συμφωνία είναι πολυετής και όχι για έναν χρόνο.

Το διαζύγιο με τη Honda και η συνεργασία με τη Renault έπεισαν τον Ισπανό οδηγό να παραμείνει κάτοικος Woking, παρά τις όποιες διαφωνίες προέκυψαν τη φετινή σεζόν. Η McLaren ανέφερε ότι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 θα είναι στην ομάδα και το 2018, ωστόσο, ο ίδιος έκανε λόγο για μακροχρόνια συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η καρδιά μου έλεγε να μείνω. Νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου εδώ. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, με απίστευτους ανθρώπους. Αυτή τη ζεστασιά και τη φιλικότητα δεν την έχω ζήσει ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου. Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε το υπόβαθρο και την οικονομική δυνατότητα να επιστρέψουμε στις νίκες και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Alonso.

Στη συνέχεια, είπε: «Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξεχάσαμε να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε πολύ σύντομα στις νίκες. Είμαι ενθουσιασμένος για όσα κρύβει το μέλλον και δουλεύω ήδη σκληρά για να είναι επιτυχημένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ανέφερε: «Ποτέ δεν συζητάμε τους όρους των συμβολαίων και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα. Πρόκειται όμως για μακρόχρονο συμβόλαιο».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης