Ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο άνθρωπος ο οποίος εκτόξευσε την F1 και βρίσκεται πίσω από κάθε μεγάλη εμπορική συμφωνία, σχεδιάζει το επόμενο μεγάλο κόλπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού διείσδυσε στις μεγαλύτερες και πιο πλούσιες αγορές του κόσμου, τώρα σκέφτεται να πάει στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Βρετανίας. Ο Bernie Ecclestone δήλωσε πως ένας αγώνας στους δημόσιους δρόμους του Λονδίνου, με τα μονοθέσια να περνούν μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και άλλα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης θα ήταν κάτι εκπληκτικό.

Βέβαια, στόχος του είναι να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους χορηγούς και VIP θεατές από κάθε μεριά της γης. Με λίγα λόγια θέλει να διοργανώσει κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει στο Μονακό. Ο 86χρονος Βρετανός, με περιουσία άνω των 3,9 δις δολαρίων, θεωρεί πως είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα το όνειρό του, αρκεί να βρεθούν οι κατάλληλοι χρηματοδότες, να συμφωνήσουν με τους αρμόδιους φορείς του Λονδίνου και να βγει κάποιος άλλος αγώνας από το καλεντάρι του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης