Η κίνηση του Daniil Kvyat στην πρώτη στροφή του Grand Prix της Κίνας που είχε ως αποτέλεσμα την επαφή των δύο μονοθεσίων της Ferrari εκνεύρισε τον Sebastian Vettel, με τον Γερμανό να μιλά σε έντονο ύφος λίγο πριν από την απονομή.

Παρότι οι αγωνοδίκες θεώρησαν πως πρόκειται για αγωνιστικό συμβάν, ο Vettel έκανε λόγο για «κίνηση αυτοκτονίας» από την πλευρά του Ρώσου οδηγού, καθώς δεν του άφησε κανένα περιθώριο να αντιδράσει και ουσιαστικά τον έριξε πάνω στον Raikkonen. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ζήτησε αμέσως συγγνώμη από την ομάδα μέσω του ασυρμάτου, ενώ με το πέσιμο της καρό σημαίας έτρεξε προς το μέρος του team-mate του και του απολογήθηκε αγκαλιάζοντάς τον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα όμως, στην αίθουσα αναμονής για το podium των νικητών, ο οδηγός της Ferrari βγήκε από τα ρούχα του. Αρχίζει να μιλά στον συναθλητή του μπροστά στην κάμερα και να του ζητεί εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Ο Kvyat χαμογελώντας του απαντά ότι δεν έκανε κάτι παράνομο και βγήκε κερδισμένος από όλο αυτό, αφού είναι στο βάθρο. Ο Sebastian εκνευρίζεται, καθώς περίμενε τουλάχιστον μια συγγνώμη, με τον 21χρονο να συνεχίζει να του χαμογελά και τον Rosberg να τους κοιτά αμήχανα.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης