Από τον Δεκέμβριο του 2013, οπότε χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ στις Γαλλικές Άλπεις, ο Michael Schumacher συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του δεν έχει δοθεί ποτέ από την οικογένειά του. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως συνεχίζει τη θεραπεία αποκατάστασης στην έπαυλή του στην Ελβετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να τον δουν από κοντά. Ένας από αυτούς είναι ο Jean Todt.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και πρώην συνεργάτης του Schumi τον επισκέπτεται τακτικά, οπότε γνωρίζει ακριβώς την κατάστασή του.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντε Κάρλο, με τις δηλώσεις να προκαλούν αίσθηση. Όπως είπε ο Γάλλος, o Michael είναι μεγάλος μαχητής και δεν το βάζει κάτω. Η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς. Έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, αλλά έχει περιορισμούς στην επικοινωνία. Αδυνατεί να μιλήσει, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι δίπλα του που τον βοηθούν, τον στηρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Michael είναι στα καλύτερα χέρια. Εξακολουθεί να μάχεται, όπως και η οικογένειά του. Πρόσφατα τον επισκέφθηκα στο σπίτι του και παρακολουθήσαμε μαζί ένα Grand Prix. Βέβαια, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε όπως πριν, αλλά αγωνίζεται σκληρά» ήταν ορισμένα από τα λόγια του προέδρου της FIA.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης