Στο κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, εκεί όπου μεγάλωσε και βρίσκεται το πατρικό του σπίτι, μας ταξιδεύει ο Nico Rosberg, στο πλαίσιο της σειράς «Η Πόλη σου, Το Σημείο σου, Το Στυλ σου».

Η σειρά αποτελεί δημιουργία της Hugo Boss, στενού συνεργάτη της Mercedes AMG Petronas. Σε κάθε πόλη όπου φιλοξενείται αγώνας της F1, ο οίκος συντροφεύει τους Nico Rosberg και Lewis Hamilton, οι οποίοι ντύνονται αποκλειστικά με ρούχα  της γερμανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τελευταίο σποτ, ο Rosberg παρουσιάζει και μας αποκαλύπτει τα προσωπικά του highlights στο Μονακό, μαζί με τον David Coulthard. Η περιήγηση ξεκινά από το γραφικό Monaco Ville και συνεχίζεται στους εντυπωσιακούς κήπους του St. Martin. Μετά από ένα γύρο με μια convertible Mercedes-Benz στα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης, σταματούν για ένα δροσιστικό ποτό στο Monaco Yacht Club.

Εκεί συναντούν τον παγκοσμίου κλάσης ιστιοπλόο Alex Thomson, που τους προσκαλεί στο ιστιοπλοϊκό της Hugo Boss. Έπειτα από μια σύντομη πλεύση κατά μήκος της ακτής, οι δυο τους χαλαρώνουν στο κατάστρωμα, με φόντο το μαγευτικό Μόντε Κάρλο.  

Στην επόμενη στάση της περιοδείας «Η Πόλη σου, Το Σημείο σου, Το Στυλ σου», ο Lewis Hamilton θα μας οδηγήσει στα τοπ σημεία του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης