To grid της Formula 1 για τη σεζόν 2019 ολοκληρώνεται, με τη Williams Racing να ανακοινώνει το όνομα του οδηγού που θα αντικαταστήσει τον Lance Stroll.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική ομάδα υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον George Russell, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο 20χρονος Βρετανός έχει κατακτήσει τα πάντα στη σύντομη καριέρα του, καθώς είναι πρωταθλητής στη Formula 4 BRDC και στην ευρωπαϊκή Formula 3.

Επίσης, προηγείται στη βαθμολογία στο εφετινό πρωτάθλημα Formula 2, ενώ συνεχίζει να κατέχει το ρόλο του δοκιμαστή στη Mercedes AMG F1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Russell είναι ο πρώτος Βρετανός που θα τρέξει με τη Williams έπειτα από 19 χρόνια – ο τελευταίος ήταν ο Jenson Button το 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Θα τρέχω δίπλα σε οδηγούς που θαυμάζω και παρακολουθώ από μικρό παιδί. Ευχαριστώ όλους στη Williams αλλά και στη Mercedes για την υποστήριξη που είχα. Ανυπομονώ να μπω σε μονοθέσιο της F1 και να τρέξω στη Μελβούρνη», δήλωσε ο George Russell.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης