Αρχοντικός, πανίσχυρος, εκπληκτικά γρήγορος, ανίκητος. Ο Lewis Hamilton συνεχίζει να γράφει ιστορία στη Formula 1, φθάνοντας στο Grand Prix της Ισπανίας τις 100 pole position στην ονειρική καριέρα του.

Αν και ο Max Verstappen τον πίεσε πολύ, έγραψε πολύ καλούς χρόνους στην πίστα της Βαρκελώνης και έδειξε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τον κοντράρει, ο Βρετανός οδηγός της Mercedes ήταν και πάλι ο ταχύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αυριανό αγώνα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του grid, δεύτερος θα είναι ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull και τρίτος ο Valtteri Bottas με την άλλη Mercedes.

Όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί έμειναν πολύ πίσω. Για να καταλάβετε, ο τέταρτος Charles Leclerc με Ferrari ήταν 7 δέκατα αργότερος, ο πέμπτος Esteban Ocon (Alpine) 8 δέκατα πιο αργός, ο Carlos Sainz (Ferrari) σχεδόν 9 δέκατα, όπως και ο Daniel Ricciardo (McLaren), ο Sergio Perez ακόμη δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τη Red Bull Racing αν και έχει στα χέρια του ένα πολύ ισχυρό μονοθέσιο, κάνοντας μόλις τον 8ο χρόνο στις κατατακτήριες, ενώ οι Lando Norris (McLaren) και Fernando Alonso (Alpine) ολοκλήρωσαν τη δεκάδα με πάνω από ένα 1 δευτερόλεπτο διαφορά από τον πρωτοπόρο.

Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Οι τρεις πρώτοι αναμένεται να παλέψουν για τη νίκη, με τον Verstappen να δείχνει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τον LH44 στη μάχη του φετινού τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης