Ο νεαρός Μονεγάσκος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Scuderia Ferrari μέχρι το τέλος του 2024. Αντίθετα, ο Γερμανός δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για την ανανέωση του συμβολαίου του και η παραμονή στην ιταλική ομάδα παραμένει αμφίβολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ferrari και Sebastian Vettel βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το 2020. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών Μέσων, η ομάδα έκανε την πρότασή της αλλά ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν τη δέχθηκε. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς τόσο ο Seb όσο και ο αγωνιστικός διευθυντής, Mattia Binotto, επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί.

Για το θέμα μίλησε και ο Charles Leclerc. Ο 22χρονος οδηγός υποστήριξε ότι όχι απλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Vettel, αλλά επιθυμεί να παραμείνουν team-mates.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρότι είχαμε κάποια προβλήματα με τον Seb μέσα στην πίστα, όπως στο GP της Βραζιλίας, η σχέση μας είναι πολύ καλή. Θα είμαι πραγματικά χαρούμενος αν παραμείνει. Βέβαια, όποια απόφαση λάβει η ομάδα θα τη σεβαστώ. Η δουλειά μου είναι να αγωνίζομαι, να εξελίσσομαι και να προσαρμόζομαι με οποιονδήποτε έχω δίπλα μου», δήλωσε ο Leclerc.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης