Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το Grand Prix του Μονακό, εκεί όπου έχει γράψει ορισμένες από τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας της -έχει τις περισσότερες νίκες ως κατασκευαστής (15)- επέλεξε η McLaren για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Lando Norris.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός οδηγός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Formula 1. Στη βρετανική ομάδα τον αντιμετωπίζουν ως τον επόμενο σταρ του αθλήματος και έχουν επενδύσει πολλά πάνω του.

Για να τον επιβραβεύσουν για τις εμφανίσεις του, οι άνθρωποι της McLaren τού πρόσφεραν πολύ υψηλότερες αποδοχές.
Λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια και τα χρήματα δεν έγιναν γνωστές. Το μόνο που ανακοινώθηκε είναι πως πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Φέτος κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις.

Εμφανώς χαρούμενος, ο 22χρονος Βρετανός, ο οποίος βρίσκεται στο Woking από το 2017, δήλωσε πως ήθελε να συνεχίσει στη McLaren και αυτό έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η ομάδα είναι σαν οικογένειά μου. Με στήριξε από τα καρτ και απολαμβάνω πραγματικά τη συνεργασία μας. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω αγώνες και να γίνω πρωταθλητής της Formula 1, και θέλω να το κάνω με αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τους πάντες για την πίστη τους σε μένα» ήταν ορισμένα από τα λόγια του Norris.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η McLaren ετοίμασε ένα εκπληκτικό μονοθέσιο για το GP του Μονακό

Η McLaren πούλησε τις εγκαταστάσεις της για 170 εκατ. λίρες

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης