Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Βρετανού οδηγού με την Mercedes AMG Petronas, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν μαζί για άλλα τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton και οι μάνατζερ της γερμανικής ομάδας, έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις εδώ και πολύ καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Όπως αποκάλυψε όμως ο μη εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes F1, Niki Lauda, όλα θα έχουν τελειώσει μέχρι το Grand Prix της Ισπανίας το επόμενο Σαββατοκύριακο (9-10 Μαΐου).

«Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι ο Lewis θα οδηγεί για εμάς το 2016 και για άλλα δύο χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 66χρονος Αυστριακός. Το όνομα του Hamilton συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες και με την Ferrari, με τον Maurizio Arrivabene να διαψεύδει τις φήμες στο Μπαχρέιν, λέγοντας χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους: «Μήπως σας τηλεφώνησε ο Hamilton και σας είπε κάτι; Γιατί εμένα δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που μένει τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση και το ποσό που θα λάβει. Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η Mercedes του έχει προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο, με 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μπόνους 1 εκατ. ευρώ για κάθε νίκη και 5 εκατ. ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τι ισχύει πραγματικά, θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης