Είναι ένας από τους πιο γυμνασμένους αθλητές. Η φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετική. Έχει δίπλα του τους κορυφαίους γιατρούς, διατροφολόγους και φυσιοθεραπευτές. Όμως, ακόμη κι έτσι, ο κορωνοϊός εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton εμφάνισε συμπτώματα του Covid-19 τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν από το Grand Prix στο Μπαχρέιν. Αφού βγήκε θετικός στα τεστ, μπήκε σε καραντίνα, ακολουθώντας το πρωτόκολλο. Μία εβδομάδα αργότερα κατάφερε να επανέλθει στην ενεργό δράση. Αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν στο Αμπού Ντάμπι, αν και εμφανώς καταβεβλημένος.

8 μήνες μετά, ο Βρετανός οδηγός αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να νιώθει τον ιό στο σώμα του. Στο προχθεσινό Grand Prix της Ουγγαρίας ζήτησε ιατρική φροντίδα. Όπως αποκάλυψε, πάνω στο βάθρο ένιωσε έντονη δυσφορία και ζάλη. Κουράζεται εύκολα και οι μυς του αντιδρούν διαφορετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλη τη χρονιά προσπαθώ να παραμείνω υγιής. Μετά από αυτό που μου συνέβη, αισθάνομαι ότι δίνω ακόμη τη μάχη. Στο βάθρο – εννοεί στην Ουγγαρία – είχα μεγάλη ζάλη και όλα έγιναν θολά. Ο ιός με ταλαιπωρεί ακόμη. Είναι μια πραγματική πρόκληση. Θυμάμαι τις επιπτώσεις τότε. Η προπόνηση ήταν διαφορετική, όπως και η κόπωση. Προσπαθώ να προετοιμάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό που μου συνέβη τώρα, δεν ξέρω τι είναι πάλι. Είχα κάτι παρόμοιο στο Silverstone αλλά αυτό είναι πολύ χειρότερο», δήλωσε ο Hamilton.

Ο πρωταθλητής θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, λόγω του καλοκαιρινού διαλλείματος της F1. Η δεύτερη περίοδος της σεζόν θα είναι πολύ σκληρή, καθώς η πραγματική μάχη με τον Verstappen ξεκινά στις 29 Αυγούστου με το GP του Spa.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκλείστηκε ο Vettel από το GP της Ουγγαρίας – Δεύτερος ο Hamilton

Τρομερός αγώνας στην Ουγγαρία με νικητή τον Esteban Ocon

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης