Επιμέλεια: Περικλή Χαλάτση

Είναι σημαντικό που η  Ferrari ανανέωσε το συμβόλαιο του Carlos Sainz έως και το 2024 πριν τον αγώνα στην Ίμολα. ώρα ο Ισπανός που είναι πραγματικός μαχητής θα τρέξει χωρίς άγχος στην Ίμολα αλλά και γενικότερα στους αγώνες που ακολουθούν. Έχει 8 πόντιουμ. Τα έξι με τα χρώματα της Scuderia. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο Carlos Sainz δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τη Scuderia Ferrari. Πάντα έλεγα πως δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στη F1 για να αγωνίζεσαι, και μετά από μία χρονιά μαζί τους, επιβεβαιώνω πως το να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό και ασύγκριτο. Η πρώτη μου σεζόν στη Ferrari ήταν καλή και όλοι στην ομάδα προχώρησαν ένα βήμα πιο κάτω. 

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς, το βλέπουμε  φέτος. Νιώθω δυνατός από την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξαναπιάσω το τιμόνι για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τη Ferrari αλλά και στους οπαδούς μας λόγους για να πανηγυρίζουν. Η F1-75 αποδείχθηκε άκρως ανταγωνιστική, πράγμα που μου επιτρέπει να κυνηγάω τους στόχους μου στους αγώνες. Πρώτος μου στόχος η νίκη»
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης