Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Αν και οι δύο Red Bull είχαν καλύτερη απόδοση στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά τελικά τους δύο καλύτερους χρόνους στην πίστα του  Paul Ricard στη Γαλλία την έκαναν οι δύο Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-2 έκαναν ο Bottas ( 1:33.448) και  ο Hamilton με διαφορά 0.335 του δευτερολέπτου. Ακολούθησαν οι δύο Red Bull με τον Verstappen να είναι 0.432  πίσω από τον Βρετανό  και τον Perez με  0.745 από τον ομόσταυλό του.

Στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά  πήραμε μια γεύση από το τι θα επακολουθήσει σε λίγη ώρα όπου θα γίνουν τα απογευματινά ελεύθερα δοκιμαστικά.Είναι σίγουρο ότι και το απόγευμα δεν πρόκειται να δούμε κάποια έξυπνη κίνηση  εντυπωσιασμούς από τους δύο πρωτοπόρους. Θα κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους .

Τόσο ο Verstappen όσο και ο Hamilton στο τελευταίο Grand Prix στο Αζερμπαϊτζάν δεν πήραν κανέναν βαθμό και έτσι η διαφορά των τεσσάρων βαθμών παρέμεινε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hamilton θέλει νίκη στη Γαλλία για να τεθεί και πάλι επικεφαλής της βαθμολογίας αλλά και ο Verstappen θέλει νίκη για να ανοίξει τη διαφορά από τον Βρετανό.Στις 4 το απόγευμα ξεκινάει ο 2ος γύρος των ελεύθερων δοκιμών οπότε θα δούμε αν ο Bottas θα διατηρήσει το προβάδισμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης