Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η ιταλική ομάδα προχωρά σε συνεχείς αναδιαρθρώσεις στο διοικητικό team σε μια προσπάθεια να προσφέρει ευελιξία στους επικεφαλής κάθε τμήματος και να κάνει ξεκάθαρους τους ρόλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mattia Binotto παραμένει ο ισχυρότερος όλων. Η διοίκηση της Ferrari εξακολουθεί να τον στηρίζει, παρά την απογοητευτική περσινή χρονιά. Αυτός είναι η κεφαλή της ομάδας και σε αυτόν αναφέρονται άπαντες.

Λίγο πριν την έναρξη των δοκιμών εξέλιξης των φετινών μονοθεσίων της Formula 1, η Scuderia ανακοίνωσε ότι ο Enrico Cardile τίθεται διευθυντής στο τμήμα πλαισίου (chassis), ο Enrico Gualtieri θα ηγηθεί της ομάδας που ασχολείται με το power unit, ο Laurent Mekies αναλαμβάνει τις αγωνιστικές δραστηριότητες και ο Gianmaria Fulgenzi την εφοδιαστική αλυσίδα.

Όλα παίζουν τον ρόλο τους σε μια ομάδα της F1.Επίσης δημιουργούνται τέσσερις κύριοι τομείς, με τον David Sanchez να αναλαμβάνει το concept μονοθέσιου, τον Enrico Cardile τη μηχανολογική απόδοση πλαισίου, τον Fabio Montecchi το μηχανολογικό project πλαισίου και τον Diego Loverno τις λειτουργίες του μονοθέσιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος στον Nicola Boari πηγαίνουν τα τμήματα μάρκετινγκ, εκδηλώσεων και εμπορικής δραστηριότητας της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης