Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Θρήνος για τον πρόεδρο της FIA, Mohammed Ben Sulayem καθώς σήμερα “έχασε” τον γιο του, Saif Ben Sulayem σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Ντουμπάι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια η FIA επιβεβαίωσε την τραγική είδηση για τον χαμό του 29χρονου γιου του ισχυρού άνδρα της FIA. Μάλιστα η αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν τεράστια, και εκτός από την σπάνια συλλογή του από supercars, είχε δοκιμάσει την τύχη του και ως οδηγός αγώνων στο πρωτάθλημα Formula 4 των Η.Α.Ε. 

Παρά τις καλές του εμφανίσεις, δεν «κυνήγησε» το όνειρο για καριέρα σε διεθνή πρωταθλήματα και αρκέστηκε στην ανάπτυξη της προσωπικής του συλλογής αυτοκινήτων. Μάλιστα την περίοδο 2016-2017 αγωνιζόταν ενάντια στου φετινούς οδηγούς της Formula 1, Oscar Piastri και Logan Sargeant.

Ο πατέρας του και πρόεδρος της FIA από το Δεκέμβριο του 2021, Mohammed Ben Sulayem ζήτησε μέσω της FIA σεβασμό σε αυτήν την τόσο δύσκολη για την οικογένειά του στιγμή. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ο άνθρωπος που αναγνώρισε τις ικανότητες του Έλληνα Νικόλαου Τομπάζη και τον αναβάθμισε από ειδικό διευθυντή μονοθεσίων, σε γενικό διευθυντή όσον αφορά τα Πρωταθλήματα Μονοθέσιων αυτοκινήτων που ελέγχονται από τη FIA, δηλαδή Formula 1, Formula E, Formula 2, Formula 3, κλπ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης