Αναμφισβήτητα η Red Bull Racing είναι η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα όσον αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Αυστριακοί έχουν απογειώσει τη στρατηγική του μάρκετινγκ, με τα πρότζεκτ που υλοποιούν να κλέβουν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο διαφημιστικό τους, ωστόσο, είναι εκπληκτικό. Η RBR πήγε με ένα μονοθέσιο της F1 σε μία από τις διασημότερες διαδρομές της Ευρώπης, έναν λιθόστρωτο δρόμο με ιστορία 200 ετών που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα και ανεβαίνει σε υψόμετρο 2.106 μέτρων.

Πρόκειται για το Tremolstrasse στις Ελβετικές Άλπεις, ένα μαγευτικό πέρασμα μήκους 12,7 χιλιομέτρων με συνεχόμενες φουρκέτες. Η Red Bull πήρε την RB8, το μονοθέσιο με το οποίο ο Vettel κέρδισε το πρωτάθλημα του 2012, και διήνυσε την πανέμορφη διαδρομή, με τις χαράδρες, τα ποτάμια, την αλησμόνητη θέα και τις μικρές κοιλάδες ανάμεσα στα βουνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο cockpit ήταν ο Sebastien Buemi, με τον ήχο του πανίσχυρου V8 μοτέρ να εξουσιάζει την ατμόσφαιρα, θαρρείς και μια απόκοσμη παρουσία να στοιχειώνει αυτήν τη γωνιά των Άλπεων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης