Ο επικεφαλής της Red Bull Racing αφού συνεχάρη τη Ferrari και τον Sebastian Vettel για τη νίκη τους στο Grand Prix της Αυστραλίας, προέτρεψε τον Γερμανό να κεράσει μια μπίρα τον Max Verstappen.

Σύμφωνα με τον Christian Horner, το γεγονός ότι ο Lewis Hamilton βγήκε πίσω από τον νεαρό Ολλανδό μετά το pit stop, έδωσε την ευκαιρία στον Vettel να απομακρυνθεί και να διατηρήσει μια απόσταση ασφαλείας από τον οδηγό της Mercedes AMG Petronas, ο οποίος τελικά τερμάτισε δεύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Horner μετά το τέλος του αγώνα: «Πιστεύω ότι ο Seb χρωστάει μια μπίρα στον Max, αφού ο Lewis δεν μπορούσε να τον προσπεράσει». Βέβαια, ο Toto Wolff, παραδέχθηκε ότι η Ferrari ήταν πιο γρήγορη στη Μελβούρνη και κέρδισε απολύτως δίκαια τον αγώνα.

«Ήταν ταχύτεροι από εμάς, μιας πίεσαν από την αρχή και χάσαμε. Γνωρίζαμε ότι ο Lewis θα βγει πίσω μετά το pit stop και θα καθυστερήσει αλλά αυτό συμβαίνει συχνά. Η Ferrari το έπαιξε πολύ καλά. Τα επόμενα GP αναμένονται αμφίρροπα, όχι μόνο μεταξύ των ομάδων αλλά και των team mates. Θα είναι μια αγχωτική σεζόν», τόνισε ο επικεφαλής των πρωταθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης