Αν αυτό ήταν το ορεκτικό, φανταστείτε τι έχει να γίνει στο κυρίως πιάτο. Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix της Emilia Romagna στην πίστα της Imola, οι Bottas, Hamilton και Verstappen έδωσαν μια τρομερή μάχη, με την απόσταση του πρώτου από τον τρίτο να είναι όσο μια ανάσα.

O Leclerc προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό των τριών πρώτων αλλά χωρίς επιτυχία. Μάλιστα φαίνεται πως αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα με το μονοθέσιο, αν και η Ferrari δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής το παραμικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα μέσα περίπου του FP1 βγήκε κόκκινη σημαία, μετά από αστοχία στο ελαστικό του μονοθεσίου του Perez και επαφή με την Alpine του Ocon. H διαδικασία διεκόπη για λίγα λεπτά προκειμένου να καθαριστεί η πίστα.

Gasly και Sainz έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, με τον Alonso να μπαίνει στη δεκάδα, αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Ο Yuki Tsunoda της AlphaTauri είχε έξοδο και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να βρει ρυθμό, όπως και αρκετοί ακόμη οδηγοί. Ο Vettel με την Aston Martin έμεινε πάλι πολύ μακριά από τους πρώτους χρόνους, ενώ εντύπωση έκανε η έλλειψη ανταγωνιστικότητας της McLaren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερης περίοδος των ελεύθερων δοκιμών ξεκινά σε λίγα λεπτά.

 

Δείτε τους χρόνους από το FP1:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης