Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Έντι Τζόρνταν είναι Ιρλανδός πρώην ιδιοκτήτης ομάδας Φόρμουλα 1, έμπορος, επιχειρηματίας, μουσικός και σύμβουλος. Συγκεκριμένα ίδρυσε και διηύθυνε την ομώνυμη ομάδα από το 1981 μέχρι τις αρχές του 2005 και μόλις πήρε ξεκάθαρη θέση στο ερώτημα που όλοι οι φίλοι της Formula 1 έχουν στο μυαλό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Τζόρνταν, εάν Lewis Hamilton και Max Verstappen αγωνίζονταν με το ίδιο μονοθέσιο, τότε ο Ολλανδός θα κέρδιζε. «Ο Verstappen έχει μια απίστευτα δυνατή πεποίθηση για τις ικανότητες του και για αυτό θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Οι οδηγοί της Formula 1 πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η συνεργασία μεταξύ Verstappen και Red Bull θα είναι ακόμα πιο δυνατή με τα χρόνια».

Εν τω μεταξύ, τα προβλήματα του Λιούις Χάμιλτον επιδεινώνονται με τη Mercedes να αδυνατεί να κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Ο Τζόρνταν αναφέρει επίσης ότι οι Charles Leclerc και ι Fernando Alonso δεν είναι αρκετά δυνατοί αντίπαλοι για να αμφισβητήσουν την δύναμη της Red Bull. «Αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ότι ο Max Verstappen θα κέρδιζε ακόμα και αν οι Lewis Hamilton, Charles Leclerc και Fernando Alonso είχαν το ίδιο μονοθέσιο».

 «Ο Βερστάπεν δεν είναι ανόητος και δεν θα κοιτάξει να συμμετάσχει σε καμία άλλη ομάδα, ειδικά έχοντας τον μπαμπά του και τη διευθυντική ομάδα πίσω του. Όποιος ελπίζει ότι ο Verstappen θα εγκαταλείψει τη Red Bull σύντομα, ονειρεύεται».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης