Του Λουκά Παπαλάμπρου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του εφετινού πρωταθλήματος της Formula 1. Την επόμενη εβδομάδα (15-17 Μαρτίου), οι οδηγοί θα πάρουν θέση στο circuit της Μελβούρνης για τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δοκιμές της Βαρκελώνης, η Ferrari έδειξε πολύ δυνατή. Το φαβορί παραμένει όμως η Mercedes. Ο νέος επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, γνωρίζει ότι η πίεση θα είναι τεράστια το 2019, ειδικά μετά τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο περυσινός τίτλος.

Sebastian Vettel και Charles Leclerc πρέπει να συνεργαστούν άψογα, αν θέλουν να σπάσουν την κυριαρχία της γερμανικής ομάδας και του Lewis Hamilton. Ποιος, όμως, θα είναι το No1 στην ομάδα και ποιος το No2;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Mattia Binotto δήλωσε ότι ο νεαρός Μονεγάσκος είναι ελεύθερος να μονομαχήσει μέσα στην πίστα. Αν όμως χρειαστεί να πάρουν μία κρίσιμη απόφαση στη μέση της χρονιάς, αυτή θα είναι με το μέρος του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Είναι ελεύθεροι και οι δύο να μονομαχήσουν. Δεν θα ζητήσουμε από τον Charles να αφήσει το πόδι από το γκάζι. Χρειαζόμαστε και τους δύο για να φτάσουμε στον στόχο μας. Πρέπει να τρέξουν γρήγορα, να κάνουν το καλύτερο που μπορούν, να δώσουν το μέγιστο» τόνισε ο επικεφαλής της Ferrari.

Όταν ρωτήθηκε όμως τι θα κάνει αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν, ο Ιταλός ήταν ξεκάθαρος. «Αν τα πράγματα γίνουν περίπλοκα, ο Sebastian θα έχει τον πρώτο λόγο. Είναι πιο έμπειρος, είναι περισσότερα χρόνια μαζί μας και είναι πρωταθλητής».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης