Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι νέοι, εξαιρετικά ταλαντούχοι, γρήγοροι και πλακατζήδες. Ανήκουν στη νέα γενιά των οδηγών της Formula 1 και αποτελούν το μέλλον της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Charles Leclerc, George Russell, Lando Norris και Alex Albon γνωρίζονται από παιδάκια. Έτρεχαν μαζί στα kart και στη junior formula και τώρα πρωταγωνιστούν στη ναυαρχίδα των τεσσάρων τροχών.

Εκτός πίστας κάνουν κολλητοί παρέα, ο ένας είναι δίπλα στον άλλον παρότι αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες και όταν δεν συναντιούνται στα paddock, κοντράρονται μέσω του playstion. Οι πλάκες μεταξύ τους είναι επικές, με τον Norris να αποτελεί το μεγαλύτερο πειραχτήρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Alex Albon, οδηγός της Red Bull Racing μίλησε στην επίσημη σελίδα της F1 για τη σχέση τους και αποκάλυψε ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που τους χωρίζει.

«Είμαστε μια δεμένη παρέα και έχουμε εξαιρετική σχέση. Πιθανότατα είμαι λίγο πιο κοντά με τον George, καθώς περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Όλοι μας όμως στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Η Formula 1 μπορεί να γίνει τρομακτική για τους νέους και εκεί χρειάζεται υποστήριξη».

»Είναι κοινό μυστικό ότι ο Τύπος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός. Οπότε οι φίλοι σου πρέπει να είναι εκεί, να σε στηρίζουν. Μιλάμε για τα πάντα μεταξύ μας. Βέβαια, από αυτά που λέμε ελάχιστα αφορούν την F1».

»Όταν βάζουμε το κράνος όμως, δεν υπάρχει φιλία. Αυτός είναι άγραφος κανόνας στον χώρο μας. Μαχόμαστε ρόδα με ρόδα χωρίς να μας νοιάζει ποιος είναι αυτός που οδηγεί. Παλεύουμε για τη θέση. Είμαστε σκληροί. Μετά όμως, μπορεί να πάρουμε τα BMX και να διασκεδάσουμε θαρρείς και δεν έχει συμβεί τίποτα προηγουμένως».
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης