Αμέσως μετά το τέλος του Grand Prix της Μελβούρνης, την περασμένη Κυριακή (15/3), οι οδηγοί που ανέβηκαν στις τρεις θέσεις του podium, έλαβαν μέρος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Lewis Hamilton ως νικητής του αγώνα ήταν στη μέση, με τους Nico Rosberg και Sebastian Vettel να βρίσκονται δεξιά και αριστερά του. Οι δύο Γερμανοί οδηγοί είχαν μια έντονη στιχομυθία, με τον Βρετανό να χαμογελά αμήχανα συνεχώς. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Rosberg είπε ότι θέλει πιο ανταγωνιστική τη Ferrari. O Vettel αντέδρασε άμεσα και η κουβέντα ξέφυγε από τα συνηθισμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, το Sky Sports F1 που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα όλη τη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο στο διαδίκτυο υπάρχουν κάποια πλάνα.

Η αρχή γίνεται από τον Rosberg, που λέει: «Θα ήταν καλό να έχουμε καλές μάχες μεταξύ μας (εννοεί τη Ferrari). Σίγουρα στους επόμενους δύο αγώνες θα είμαστε μπροστά, αλλά θα ήταν ωραίο να μας πλησιάσουν λίγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vettel γέρνει, τον κοιτάει και απαντά: «Πραγματικά; Το λες αυτό σοβαρά; Τερματίσατε 30 δευτερόλεπτα μπροστά και ελπίζεις να είμαστε κοντά. Δηλαδή μας λες ότι θα κόψετε (εννοεί ταχύτητα)».

Rosberg: «Λέω ότι ελπίζω να μας δώσετε μια πρόκληση. Σκέφτομαι το θέαμα και τους οπαδούς, οπότε θέλω να τους προσφέρουμε θέαμα. Αν φτάσετε πιο κοντά θα ήταν φοβερό».

Vettel: «Πολύ καλά λοιπόν. Η πρότασή μου, αν δεν έχετε πρόβλημα, είναι να ανοίξετε το γκαράζ στη Μαλαισία και να ρίξει όποιος θέλει μια ματιά. Αυτό προτείνεις; Μάλλον όχι, αστειεύομαι».

Rosberg: «Να έρθεις αν θέλεις, μπορούμε να σε καλέσουμε».

Vettel: «Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, θα έρθω. Στο δωμάτιο του μηχανικού; Θα είμαι εκεί».


Κάπου εκεί τα πράγματα ηρέμησαν για λίγο, με τον Hamilton να κοιτάει μία τον έναν και μία τον άλλο, χωρίς να ξέρει τι να κάνει και τι να πει. Λίγα λεπτά μετά, ο Vettel λέει ότι είναι κρίμα που εγκατέλειψε ο Kimi Raikkonen και ο Rosberg προσπαθεί να τον πικάρει.

Rosberg: «Είναι κρίμα που ο team-mate σου δεν τερμάτισε;

Vettel: «Δεν ξέρω πως τα πάτε εσείς, αλά εγώ με τον Kimi τα πηγαίνουμε μια χαρά. Ναι, είναι κρίμα. Για να σας πλησιάσουμε χρειαζόμαστε και τα δύο αυτοκίνητα και ειλικρινά δεν ήθελα να τον δω να μένει εκτός».

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari, κέρδισε πολλούς πόντους με αυτές τις δηλώσεις και δεν είναι τυχαίο ότι, στα social media αποθεώνεται από χιλιάδες φίλους της F1. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία, είναι στη συνέχεια του πρωταθλήματος να πλησιάσει με τον Raikkonen τις Mercedes. Τότε είναι που θα ανάψουν πραγματικά τα αίματα!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης