Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του μπροστά στους συμπατριώτες του, ο Felipe Massa έζησε αυτό που ονειρεύεται κάθε αθλητής σε οποιοδήποτε σπορ: την αποθέωση από συνεργάτες, συναθλητές, φιλάθλους και αντιπάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος οδηγός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στην πίστα του Interlagos όπως ακριβώς ήθελε, αλλά οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές. Την ώρα που κατευθυνόταν προς τα pits της Williams με τα πόδια, οι μηχανικοί της Ferrari και της Mercedes σηκώθηκαν όρθιοι, στάθηκαν μπροστά του και άρχισαν να τον χειροκροτούν.

Ο Massa έριξε τη σημαία της Βραζιλίας στην πλάτη του και ξέσπασε σε λυγμούς από συγκίνηση, με τους θεατές να ζητωκραυγάζουν. Λίγο μετά έπεσαν στην αγκαλιά του η γυναίκα, ο γιος και ο πατέρας του, με τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να τον ευχαριστούν για όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη μέρα. Δεν μπορώ να εκφράσω τι νιώθω. Ήθελα να ολοκληρώσω τον αγώνα με τον σωστό τρόπο. Με τη σημαία στην κορυφή. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα, αλλά ο Θεός ξέρει τι κάνει. Περπατούσα και όλοι μαζεύτηκαν και χειροκροτούσαν για μένα. Είναι αδύνατον να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα. Ούτε καν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι άξιζα όλο αυτό και το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ πολύ σε όλους» τόνισε φανερά συγκινημένος ο Massa.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης