Με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή πίσω από το τιμόνι και έναν νεαρό ταλαντούχο οδηγό να τον υποστηρίζει, η Alfa Romeo μετρά αντίστροφα τον χρόνο για την έναρξη του πρωταθλήματος της F1.

Στο πρωτάθλημα του 2019, η ομάδα θα αγωνιστεί με την ονομασία Alfa Romeo Racing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μονοθέσια θα φέρουν το φημισμένο λογότυπο Quadrifoglio με το τετράφυλλο τριφύλλι και όλοι ανυπομονούν να δουν τα χρώματα των Ιταλών.

Η Sauber παραμένει στενός συνεργάτης της Alfa Romeo, με τη διοίκηση και το ιδιοκτησιακό καθεστώς να παραμένουν αμετάβλητα. Ο επικεφαλής της ομάδας, Frederic Vasseur, υποστηρίζει ότι έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου σε τεχνικό, εμπορικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Όλα τα μέλη έχουν τεράστιο κίνητρο και εργάζονται σκληρά προκειμένου να δώσουν στους Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi ένα μονοθέσιο ισάξιο της ιστορίας της μιλανέζικης μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν η Alfa Romeo Racing καταφέρει να δημιουργήσει ένα γρήγορο και αξιόπιστο μονοθέσιο, ο Φινλανδός δεν αποκλείεται να κάνει πολλές εκπλήξεις την εφετινή σεζόν.

Όσο για τα αποκαλυπτήρια, θα γίνουν στις 18 Φεβρουαρίου, την ημέρα έναρξης της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Βαρκελώνης.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης