Δεν πέρασαν δύο 24ώρα από τις δηλώσεις του Maurizio Arrivabene για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Kimi Raikkonen και οι φήμες περί αντικατάστασής του, άρχισαν να πληθαίνουν και πάλι.

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει πως η Ferrari έχει βρει ήδη τον οδηγό που θα πάρει τη θέση του «Iceman» την επόμενη χρονιά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον συμπατριώτη του Valtteri Bottas, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει πριν από δύο περίπου μήνες Ιταλικό Μέσο, κάνοντας λόγο ακόμα και για υπογραφή προ-συμφώνου συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Bild, η Scuderia έκανε πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Williams προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Bottas στα τέλη της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιο του Φιλανδού οδηγού με τη βρετανική ομάδα λήγει ένα χρόνο μετά, αλλά οι Ιταλοί τον θέλουν νωρίτερα, αφού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την απόδοση του Raikkonen.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η Williams ζητά πολύ περισσότερα χρήματα για να αποδεσμεύσει νωρίτερα τον οδηγό της και πιο συγκεκριμένα 15 εκατ. ευρώ, ποσό που δεν συζητούν καν στο Maranello.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ισχύει πραγματικά κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Raikkonen βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αν δεν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στους επόμενους αγώνες της F1, θα αποχαιρετήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη Ferrari.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης