Στο πρώτο GP της σεζόν, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, είδαμε έναν εξαιρετικό αγώνα που κρίθηκε στη στρατηγική. Οι οδηγοί της Mercedes έκαναν το 1-2, ωστόσο η Ferrari έδειξε επιτέλους ανταγωνιστική και όλοι ανυπομονούν για το Μπαχρέιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίστα του Sakhir φιλοξενείται αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3 Απριλίου) το δεύτερο Grand Prix, με τον επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff, να περιμένει ένα πολύ σκληρό αγώνα. Ο 44χρονος Αυστριακός θεωρεί πως το συγκεκριμένο circuit ταιριάζει καλύτερα στην ιταλική ομάδα και η διαφορά μεταξύ τους θα είναι ελάχιστη.

«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, παρότι στο Albert Park παραλίγο να χάσουμε τον αγώνα λόγω των κακών εκκινήσεων. Η πίστα στο Μπαχρέιν ταιριάζει στη Ferrari και έτσι περιμένουμε πολύ μικρές διαφορές μεταξύ μας. Ανυπομονούμε για μια ενδιαφέρουσα μάχη στη στρατηγική», τόνισε ο Wolff, ο οποίος μίλησε και για το σύστημα κατατακτήριων δοκιμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τελικά θα δούμε ξανά το ίδιο σύστημα, παρότι το ντεμπούτο δεν ήταν το καλύτερο. Δεν ξέρω πως θα διασκεδάσουν οι θεατές στο Μπαχρέιν με αυτό τον τρόπο κατατακτήριων. Πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τις αλλαγές και να κάνουμε συντονισμένα βήματα. Όλοι θέλουν να βλέπουν τους κορυφαίους οδηγούς και μονοθέσια να μονομαχούν στις πίστες και αυτό πρέπει να τους δώσουμε».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης