Πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, ο Valtteri Bottas είχε δηλώσει πως ήταν έτοιμος να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο. Έπειτα από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα του 2021, οι εμφανίσεις του Φινλανδού έχουν θορυβήσει τα στελέχη της Mercedes.

Ο Bottas δεν δείχνει ότι μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του Hamilton, ούτε να κοντράρει τον Verstappen. Στο Brackley, έδρα των πρωταθλητών της Formula 1, οι συζητήσεις περί αντικατάστασής του έχουν ξεκινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει πριν το τέλος της σεζόν, με τον George Russel να παίρνει τη θέση του. Ο νεαρός Βρετανός, ο οποίος τρέχει με τη Williams αλλά ανήκει στη Mercedes, έδειξε στον έναν και μοναδικό αγώνα πέρυσι με την W11 πως έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τον Toto Wolff, τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών. Αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα τα θέματα.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό και όλα θα κριθούν ανάλογα με την εξέλιξη στους επόμενους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Valtteri Bottas έχει χάσει ήδη πολύ έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, μένοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πίσω και από τον Lando Norris της McLaren.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπορεί ο Bottas να γίνει πρωταθλητής;

Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης