Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       


Στην Κίνα μεταφέρεται αυτό το τριήμερο ο θίασος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Σήμερα Πολύ δυνατή δείχνει και στην Κίνα η Ferrari πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές προκειμένου να βγει η σειρά εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής.

Ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο Sebastian Vettel που πήρε τη… μπουκιά μέσα από το στόμα του Raikkonen μόλις στο τελείωμα της διαδικασίας. Παράλληλα ο πιλότος της Ferrari και νικητής των δύο πρώτων γκραν πρι της χρονιάς (Αυστραλία και Μπαχρέιν) πέτυχε το ρεκόρ πίστας.

H Ferrari δείχνει πολύ δυνατή με το ξεκίνημα της φετινής σεζόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορούσαν τα Mercedes
Πιο πίσω ακολούθησαν οι πιλότοι της Mercedes, Bottas και Hamilton οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν
Τα 331.2 χλμ./ώρα άγγιξε σε τελική η Ferrari του Vettel…έδειξαν ότι μπορούν να χτυπήσουν την Pole Position και απλά αρκέστηκαν στις θέσεις 3-4. Αντίστοιχα οι πιλότοι της Red Bull, Verstappen και Ricciardo σημείωσαν τον 5ο και 6ο καλύτερο χρόνο.

Την δεκάδα των ταχύτερων πιλότων συμπλήρωσαν οι, Hulkenberg (Renault), Perez (Force India), Sainz (Renault) και Grosjean (HAAS).

Από τις θέσεις 3-4 θα εκκινήσουν οι πιλότοι της Mercedes

Πρωινό γκραν πρι
O Gasly που τερμάτισε τον αγώνα του Μπαχρέιν (την περασμένη Κυριακή) στην 4η θέση δεν κατάφερε να περάσει στην δεύτερη χρονομετρημένη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμαστικών. Εκτός διαδικασίας στο τρίτο σκέλος τέθηκαν και τα μονοθέσια της McLaren με τους Alonso και Vandoorne.

O αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 9:10 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV.

 Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών στο γκραν πρι της Κίνας

Η βαθμολογία (δέκα πρώτοι)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης