Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 50η Pole Position της καριέρας του κατέκτησε στην πίστα Formula 1 του Μεξικό ο Sebastian Vettel. Ο πιλότος της Ferrari πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο στο τελείωμα των κατατακτήριων O αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυδοκιμαστικών σημειώνοντας ταυτόχρονα νέο ρεκόρ πίστας.

Αυτό σημαίνει πως στον αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση έχοντας δίπλα του, τον Max Verstappen.

Ο πιλότος της Red Bull έδειξε γι’ ακόμα μία φορά πως μπορεί να μπει σφήνα στα μονοθέσια των Ferrari και Mercedes ενώ λίγο έλειψε να κατακτήσει την Pole Position.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταχύτερος στο Μεξικό ο Vettel

Με 9 βαθμούς παίρνει το πρωτάθλημα
Hamilton και Bottas, αμφότεροι με Mercedes σημείωσαν τον 3ο και 4ο καλύτερο χρόνο ενώ την δεκάδα Ο Hamilton δεν κυνηγά τη νίκη αλλά 9 βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλητής!των ταχύτερων οδηγών συμπλήρωσαν οι, Raikkonen, Ocon, Ricciardo, Hulkenberg, Sainz και Perez.Να σημειώσουμε πως ο Hamilton θέλει μόλις 9 βαθμούς για να κατακτήσει τον τίτλο των οδηγών αναξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρει ο Vettel στους τρεις αγώνες που απομένουν.

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 9:00 μ.μ. (λόγω διαφοράς ώρας με το Μεξικό) και θα μεταδοθεί ζωντανά από τν Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών στο Μεξικό

Πολύ δυνατός γι' ακόμα μία φορά ο Verstappen
H Hamilton συγχαίρει τον Vettel καθώς τρέχει χωρίς άγχος

Η βαθμολογία των οδηγών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης