Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Μπαχρέιν συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι Την πρώτη Pole Position στην καριέρα του κατέκτησε ο Leclercκατατακτήριες δοκιμές προκειμένου να βγει η σειρά κατάταξης του αγώνας της Κυριακής.

Εντυπωσιακός και αποτελεσματικός αποδείχτηκε ο Leclerc με τη Ferrari καθώς κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη Pole Position στην καριέρα του αλλά και την πρώτη φετινή για την Ferrari.

Η ιταλική ομάδα έδειξε πως είναι πολύ δυνατή και θα είναι αυτή που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα του Μπαχρέιν, σε αντίθεση με τον αγώνα στην Αυστραλία. H δεύτερη θέση του Vettel μπορεί να είναι ιδανική για την Ferrari όχι όμως για τον Γερμανό που θα ξεκινήσει πίσω από τον ομόσταυλό του…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερος θα εκκινήσει τον αγώνα στο Μπαχρέιν ο Vettel...

 

Στην 5η θέση ο Verstappen

Ακολούθησαν τα δύο μονοθέσια της Mercedes με τον Hamilton να σημειώνει τον 3ο και τον Bottas τον 4ο καλύτερο χρόνο. Τον 5ο καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Verstappen με Red Bull ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Magnussen (Haas), Sainz (McLaren), Grosjean (Haas), Raikkonen (Alfa Romeo) και Norris (McLaren)

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:10 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

 

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών από το Μπαχρέιν

 

Τα μονοθέσια της Mercedes θα εκκινήσουν από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης